Elk jaar weer staan grote drommen mensen zich te verlekkeren bij al die blinkende machines. En terecht. Wat een feest als jullie massaal weer richting Steenwijk komen om samen met al die mensen met een beperking een feest te vieren. Elk jaar weer groeit de groep weer een beetje, daar zijn wij dan ook super trots op.

Of je nu een zijspan rijdt, een trike of een cabrio wij merken dat het voor velen van jullie ook even een dagje uit is met mederijders. Vriendschappen worden gemaakt of verstevigd. Je kan er tips op doen of gezellig bijpraten. De Steenwiekertoornrun is meer dan alleen maar met een deelnemer in de rondte rijden.

Als organisatie doen wij er alles aan om dat ook zo te houden.

Helaas ontkom je er als organisatie dan ook niet aan om een paar spelregels te hanteren.

HUISREGELS

Voor het deelnemen aan de Steenwiekertoornrun zijn een aantal huisregels opgesteld. Deze zijn beschreven in het regelement. Dit regelement kan je hier lezen.

Het komt er op neer dat je veilig en verantwoord bezig bent. Dus verzekerd, met een veilig voertuig en geen alcohol nuttigt, of andere middelen die de rijvaardigheid nadelig beïnvloed.

Uiteindelijk willen we graag met elkaar terug kunnen kijken op een geslaagde dag.

BEGRIP

Naast de huisregels zijn er ook nog een paar zaken waarvoor wij alleen jullie begrip kunnen vragen.

Elk jaar doen wij onze uiterste best om zo veel mogelijk cliënten mee te laten genieten. De laatste paar weken voor de run is het daarom voor ons altijd puzzelen of er genoeg voertuigen, danwel bijrijders zijn. Vaak vraagt dit tot een paar minuten voor vertrek nog het nodige georganiseer.

Bij voorkeur hebben wij een paar lege stoelen beschikbaar, mocht een voertuig niet op komen dagen, of onderweg uitvallen, dan kan de passagier overstappen en alsnog de rit uitrijden. Wil je als rijder absoluut verzekerd zijn van een passagier, geef dat dan duidelijk aan bij je aanmelding, dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee.

Heb jij je aangemeld, kom dan s.v.p. op tijd bij het vertrekpunt. Voor ons is het al spannend als rijders (te) laat komen, de cliënten ervaren dat als een echte ramp! Lukt het niet om tijdig te komen, neem dan z.s.m. contact met ons op. Wij kunnen dan omzien naar je passagier.

Sommigen vinden het prachtig om af en toe even te laten zien hoeveel beesten er in hun machine wonen. Zeker in het centrum, met de gladde klinkers is de verleiding groot om even het rubber te laten gillen.

HOU DE PAARDEN S.V.P. IN BEDWANG

Niet iedereen kan genieten van jou monster. Ook de winkeliers, vergunningverlener en handhavers kijken mee. Wij zijn afhankelijk van hun Good-will!!!

Er kunnen om organisatorische redenen maximaal 80 rijders mee. Rijders die later aanmelden worden op een wachtlijst geplaatst.

Wil je graag meer weten over de Steenwiekertoornrun of wil jij je aanmelden? Indien je binnen 7 dagen na aanmelding geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan even een mail naar [email protected] .